Jostein Medhus

Jostein Medhus

 

Jostein er mat- og drikkefaglig rådgiver ved Kulinarisk Akademi og manager for Det Norske Kokkelandslaget. Han har erfaring fra blant annet Oro, Park Hyatt Zurich og Straen Fiskerestaurant, og er av andre omtalt som en systematiker og et faglig orakel. Hvis det noe man lurer på, så er Jostein mannen å kontakte, enten det dreier seg om mattrender, molekylær gastronomi, fettinnhold i torsk eller hvor mye kjernefrø det er i et granateple.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.