Solfrid Flateby

Solfrid Flateby

 

Solfrid Flateby gjør oss i stand til å motivere enda bedre, vise mot, drive verdibasert - og å være den beste utgaven av oss selv litt oftere. Solfrid har vært HR- og kommunikasjonsdirektør for kjente selskap som Coca-Cola, Reitangruppen og Bavaria Nordic (BMW, MINI og Porsche). Hun har bred erfaring fra HR- og kommunikasjonsfaget, har jobbet i både offentlig og privat sektor, og er kjent for sin motiverende lederstil. Hun har bygget opp lederskoler og verdiprogrammer, og jobbet med utvikling av medarbeidere, ledere og selskap i mer enn 20 år. Solfrid har vært på listen over Norges 100 største ledertalenter, og ble kåret til Årets unge leder i Norges første vitenskapelige lederkåring.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.