Fra negativt stress til positiv travelhet

Bli mer effektiv og mindre stresset. Få nyttige tips og praktiske verktøy for å få tid til alt uten den konstante følelsen av stress i hverdagen!

Alle deltakerne får boken "Tid til alt!" uten ekstra kostnad.

Velg sted:

Oslo
17 okt.
Om kurset:

Lær hvordan du tar tilbake kontrollen over egen tid:

 • Hvordan prioritere og kommunisere når «alt» er like viktig
 • Effektive strategier for å beholde produktiviteten
 • Lær teknikker for grensesetting og håndtering av avbrytelser
 • Få konkrete tips for en mer effektiv hverdag

Få verktøyene du trenger for å planlegge og prioritere riktig i en hektisk hverdag.

Hvordan komme gjennom dagens viktigste gjøremål når «alle» vil ha en bit av deg? De fleste av oss gaper over for mye. Vi stuper inn og ut av møter, telefonsamtaler, hasteoppgaver på jobben, vennetreff og dugnad i idrettslaget. Indre og ytre forventningspress gjør at vi forsøker å være alle steder på èn gang, med alle våre ulike roller.

Ønsker du å få tid til alt som er viktig for deg, må du innse at noen gjøremål må vike. Velkommen til en dag med kursleder Cecilie Thunem-Saanum! Hun gir deg verktøyene du trenger for å planlegge og prioritere riktig i en hektisk hverdag. Du får den hjelpen du trenger til å ta tilbake kontrollen over egen tid.

Dette lærer du:

 • Kartlegge tidsbruken din for ulike oppgaver
 • Konkrete verktøy om prioriteringsteknikker
 • Personlig grensesetting og delegering
 • Å bli bevisst dine styrker og utfordringer
 • Effekten av gode vaner og pauser

Undervisningsformen er en kombinasjon av teori og gruppediskusjon, med god anledning til å stille spørsmål. Det blir lagt inn jevnlige pauser. Programpunktene blir ikke fulgt kronologisk.

Meld deg på i dag og sikre deg en plass!

En virkelig god opplevelse å høre på. For en tilstedeværelse! Likte spesielt godt at hun brukte så mange selvopplevde eksempler. Det gjorde det lett å relatere seg til. Virkelig nyttig!

Eli-Kamilla Jacobshaug, Sekretær, Kongsberg Maritime AS
Goodie

Boken «TID til alt» er inkludert i prisen!

Boken er skrevet av  kursleder Cecilie Thunem-Saanum

Program

Program

 • Dag 1

  09:00

  Registrering, kaffe og te

  09:30

  Velkommen v/Confex og introduksjon av Cecilie Thunem-Saanum

  09:35

  Hva styrer tiden vår? Vær bevisst dine hverdagsvaner. Skap tillitthos deg selv og hos andre. Troverdighet, selvsnakk og forberedelser. Mentalt støy som stjeler kapasiteten vår.

  10:00

  Strateiger for å beholde fokus og produktivitet: Hvordan hverdagsvaner preger din tilstedeværelse. Vær tilstede, ikke bare "tilgjengelig". Personlig grensesetting og delegering. Tips for bedre "arbeidstakt".

  11:00

  Metoder for å prioritere når alt er viktig: Sett spørsmålstegn ved hva som skal gjøres når. Unngå å skape forventninger du ikke kan innfri. Hvordan veksle mellom multitasking og monotasking. Få konkrete tips om prioriteringsteknikker.

  12:00

  LUNSJ

  13:00

  Hvordan kommunikasjon virker inn på tidsbruken: Hva er det som styrer kommunikasjonen vår. Lær å sortere verdiene dine - hva er viktigst for deg/hva betyr mest? Hvordan eget kroppsspråk og holdninger påvirker oss. Bli bevisst dine styrker og utfordringer.

  13:45

  Hvordan håndtere avbrytelser på en respektfull måte: Bli bevisst hvordan du leder deg selv og omgivelsene dine. Lær å forplikte andre og behold effektiviteten. Hvordan unngå at folk tar unødig mye av tiden din. Alternative løsninger på en imøtekomme måte.

  14:45

  Effekten av gode vaner og pauser: Bli kjent med din egen kapasitet og dens betydning. Legg inn "tidsbuffere" og behold kontrollen. Motiver deg selv til å automatisere nye vaner. Pause - pusterom, en tidsbestemt pause eller helt fri.

  15:30

  Tips for en mer effektiv hverdag: Bruk av lister og kalender for optimal kontroll. Kartlegg tidsbruken din for ulike oppgaver. Hvordan kommunisere effektivt på epost. Tips for å dele opp dagen i fokusfaser.

  16:00

  Avslutning - takk for i dag!


 • Programmet vil ikke alltid bli fulgt 100% kronologisk, men kan bli tilpasset noe gjennom dialog mellom deltakere og kursleder.
  Omslag for Fra negativt stress til positiv travelhet

  Last ned en utskriftsvennlig versjon av kursbeskrivelsen

  Brosjyre for: Høst 2017

  Kursholdere

  Kursholdere

  • Person
   Cecilie Thunem-Saanum

   Cecilie Thunem-Saanum har bred kompetanse innen ledelse, markedsføring, salg og språk, og en solid erfaring som kursholder. Cecilie fikk "Årets hederspris" under vår kåring av årets beste kursholdere i 2015. Hun har jobbet som salgssjef, markedssjef, teamleder og... Les mer

  ´
  Kurssted

  Kurssted

  Høyres Hus Konferanse & Selskapslokaler

  • 17 okt.

  Velkommen til våre flotte kurslokaler i Høyres Hus i Oslo sentrum. Moderne fasiliteter midt i sentrum med utrolig god lunsj og servering. Det er kun to minutter å gå til trikk, t-bane og buss på Nationaltheatret stasjon. Foretrekker du transport med privat bil finner du flere parkeringshus i kort gangavstand. Vi anbefaler Vestre Vika Parkeringshus i Dronning Mauds gate 11 eller Saga P-hus i Olav V’s gate 1 med inngang Munkedamsveien.

  Adresse

  Stortingsgata 20 0161 Oslo Norge (Vis i Google Maps)

  Telefon: 22 82 91 57

  E-post: hoyreshus@hoyre.no

  Nettsted: Klikk her

  Ofte stilte spørsmål

  Ofte stilte spørsmål

  • Når er siste frist for påmelding?

   Vi har ingen påmeldingsfrist, du kan melde deg på som deltager så lenge det er plasser igjen på kurset.

  • Når kommer fakturaen?

   Elektronisk faktura kommer 5 dager etter bestilling. Har du valgt postfaktura kommer denne ca en uke etter bestilling. Kurset betales alltid i forkant og betalingsfristen er 10 dager.

  • Hva er inkludert i prisen?

   Deltageravgiften inkluderer servering i pauser og lunsj. På enkelte kurs får du også dokumentasjon og deltagerbevis.

  • Jeg har spesielle behov

   De fleste av våre kurslokaler er tilrettelagt for funksjonshemmede, men kontakt kundesenteret på 
   E-post: kunde@confex.no
   Telefon: +47 938 66 666

  note

  Camilla Kristiansen

  Prosjektleder

  Har du spørsmål?

  Kontakt prosjektleder: E-post camilla.kristiansen@confex.no eller telefon 938 66 666

  Påmelding

  17 okt.

  Fra negativt stress til positiv travelhet

  Oslo på Høyres Hus Konferanse & Selskapslokaler

  Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

  For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

  Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.