Bli sertifisert i forhandlingsteknikk

Få sertifisering innen forhandlingsteknikk. Sikre virksomheten de beste avtalene med vårt populære kurs og workshop i forhandlingsteknikk.

Om kurset:
 • Lær å oppnå den beste avtalen i en forhandlingssituasjon
 • Optimale forberedelser for å lykkes i komplekse forhandlinger
 • Slik håndterer du vanskelige forhandlingspartnere
 • Lær de fire fasene som sikrer virksomheten de beste avtalene

Bli en ekspert på forhandlinger. På dette praktiske kurset lærer du å bruke teorien som ligger til grunn for en suksessfull forhandling både internt og eksternt.

Kurset er bygget opp for å tilfredsstille det høyeste kursnivået innen forhandlingsteknikk.  Inspirasjon fra internasjonale forhandlere og eksperter danner grunnlaget for, og utgjør kjernen av kurset.  Etter gjennomført kurs blir du sertifisert i forhandlingsteknikk som sikrer din bedrift de beste avtalene.

Forberedelser gir resultater

For å sikre et høyt læringsnivå veksler undervisningen mellom teori og praktisk trening. Kurset baserer seg på interaksjon med deltakerne gjennom caser, gruppediskusjoner og tilbakemeldinger. Du får trene på reelle forhandlinger, både en til en, og i små grupper.

Det er begrenset antall plasser på kurset, så sett av disse to dagene slik at du i fremtiden kan sikre deg og din virksomhet de beste avtalene. Du får profesjonell opplæring i forhandlingsteknikk og personlig tilbakemelding på din innsats underveis.

Bli en ekspert på forhandlinger – meld deg på i dag!

Det beste kurset jeg har vært på. Jeg vil få god bruk for kunnskapen i min jobb og vil uten tvil anbefale det til andre.

Silje Rasmussen Berge, Seniorrådgiver, Statoil
Badge

Kurs i forhandlingsteknikk - blanding av teori og praksis

Kurset i forhandlingsteknikk er lagt opp som en blanding av teori og praksis, og er en unik mulighet til å trene og bli coachet på reelle forhandlingssituasjoner. Det blir gitt fortløpende evalueringer underveis i kurset. Kurset er også en ypperlig anledning til å skaffe seg nettverk og utvide kontaktflaten mot andre med samme ansvar eller posisjon som deg. 

Badge

Hvem bør delta på et kurs i forhandlingsteknikk?

Kurset gir deg sertifisering og passer godt for deg som jobber med innkjøp, har ansvar for samarbeidsavtaler eller er topp- eller mellomleder med ansvar for avtaler i virksomheten. Det er et begrenset antall plasser på kurset, og erfaringsmessig blir plassene raskt fylt opp. Meld deg på i dag!

Kurset var utrolig bra lagt opp. Det var en optimal balanse mellom teori og praksis.

Ann-Kristin Eng Karlsen, Innkjøper, FMC Kongsberg Metering AS
Program

Program

Vi jobber med å ferdigstille et spennende kursprogram. Fyll ut e-postadressen din nedenfor, så oppdaterer vi deg når programmet er klart.
Kursholdere

Kursholdere

  Vi jobber med å få Kursholdere på plass. Mer informasjon kommer.
´
Kurssted

Kurssted

Vi leter etter det beste lokalet for dette kurset. Fyll ut e-postadressen din nedenfor, så oppdaterer vi deg når vi har funnet det.

Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

 • Når er siste frist for påmelding?

  Vi har ingen påmeldingsfrist, du kan melde deg på som deltager så lenge det er plasser igjen på kurset.

 • Når kommer fakturaen?

  Elektronisk faktura kommer 5 dager etter bestilling. Har du valgt postfaktura kommer denne ca en uke etter bestilling. Kurset betales alltid i forkant og betalingsfristen er 10 dager.

 • Hva er inkludert i prisen?

  Deltageravgiften inkluderer servering i pauser og lunsj. På enkelte kurs får du også dokumentasjon og deltagerbevis.

 • Jeg har spesielle behov

  De fleste av våre kurslokaler er tilrettelagt for funksjonshemmede, men kontakt kundesenteret på 
  E-post: kunde@confex.no
  Telefon: +47 938 66 666

note

Hege Johannessen

Prosjektleder

Har du spørsmål?

Kontakt prosjektleder: E-post hj@confex.no eller telefon 938 66 666

Påmelding: Mer info kommer

Skriv inn din epostadresse: så kontakter vi deg når tidspunkt for kurset er satt

Har du ytterligere spørsmål, kan du kontakte kundeservice på telfon 938 66 666.

Bli sertifisert i forhandlingsteknikk

Pris kommer

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.