Offentlige anskaffelser

Offentlige anskaffelser er underlagt et helt eget regelverk som du må kjenne til både som ansatt i det offentlige eller hvis du selger tjenester eller produkter til det offentlige. Vi har kurs innen innkjøp, avtalerett og samfunns- og myndighetskontakt som gjør deg bedre rustet til å håndtere avtaler i det offentlige.

Temavisning Datovisning

september 2017


oktober 2017


 • 10
  okt.

  Lær profesjonelt innkjøp

  Kurset for deg som ønsker de beste innkjøpsavtalene. Lær forhandlingsteknikk, innkjøpsrutiner, avtaleinngåelse og hvordan du sikrer gode leveranser.

november 2017


 • 09
  nov.

  Samfunns- og myndighetskontakt

  Kurs i hvordan du planlegger og gjør din sak politisk relevant og posisjonere deg for å komme inn i den politiske prosessen på nøyaktig riktig tidspunkt.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.