Stressmestring - lær å håndtere stress

Dagsseminar om stress, stressmestring, balanse, symptomer og løsninger. Ta stresstesten – finn ut om du er stresset eller i faresonen.

Unngå stressrelaterte helseskader!

Grupperabatt!

Ta med 5, betal for 4

bilde

Dette lærer du:

Seminaret gir deg praktiske løsninger på stressmestring i praksis. Du lærer om å være til stede her og nå, og hvordan sortere tankene dine når du har altfor mye å gjøre.

 • Finn årsaken til DIN opplevelse av negativt stress
 • Sett tankene dine i system
 • Bli bevisst følelsen av negativt stress

Les mer

Stress -  bli bevisst hva som påvirker deg

Føler du til tider at du dras i flere retninger samtidig, og at "alle" har forventninger til deg? Har du for mange oppgaver på en gang? Må du hele tiden takle avbrytelser?
Du er ikke alene! 8 av 10 føler seg stresset av og til, mens 1 av 10 føler seg konstant stresset.

Hvorfor så mange møter veggen

Det å håndtere seg selv har blitt et "være eller ikke være" i et presset arbeidsliv. Har du ikke kontroll på dette, ryker du fort ut, eller går ned for telling. Dette seminaret lærer deg å gjenkjenne symptomer på stress, og gir deg gode verktøy for å kunne håndtere hverdagsstresset.

Travel hverdag

Her får du innspill til hvordan du rekker alt du skulle ha gjort, uten at det går utover din fysiske og mentale helse. Ikke la helseplager og utbrenthet bli et resultat av en travel hverdag - når du tar kontroll over stresset kan du holde et høyt tempo, og likevel ha det bra.

Hva er stress, og hva gjør det med kroppen din

Kroppen reagerer både på positivt og negativt stress. Hva du skal gjøre når du ikke lenger klarer å utnytte det positive stresset til din fordel, lærer du på dette seminaret.

Oppdag faresignalene før det er for sent

Det er viktig at du tar deg tid til å finne ut hva som plager deg, og hva kan du gjøre med det. Klarer du å gjøre dette selv, oppnår du en bedre hverdag.
Den beste måten å unngå stressrelaterte helseskader på er ved å gjøre noe med årsaken.

 • Lær å prioritere og styre tiden din riktig – det er lov å si nei!
 • Husk at opplevelsen av hva som føles som en påkjenning er subjektiv!

Du har selv ansvaret for egen velvære, ikke vent med å ta tak i problemene! 

Stress og symptomer

Du får innblikk i hvilke symptomer som kan være en indikasjon på både fysisk og psykisk stress. Du lærer å unngå stress på jobben ved riktig stressmestring, og hvilken tiltak du bør sette i verk selv.

Dette får du på seminaret

Konkrete verktøy, praktiske metoder, og ikke minst en ny måte å tilnærme deg dine daglige utfordringer på - og skape bedre balanse mellom jobb og privatliv.

Hvem bør delta?

Vi har spurt 700 personer hva de blir stresset av. Hvis du kjenner deg igjen i deres svar er seminaret noe du bør delta på.

Delta sammen med dine kollegaer, og få enda bedre utbytte. Kom 5 betal for 4!

"Veldig nyttig kurs. Kan brukes også til "vanlige" mennesker også som IKKE er stresssa. Veldig spennende å høre på Live. Mye humor fra begge forelesere."

Anne Mette Malmberg , Ledende spesialsykepleier, Oslo Universitetssykehus HF

Del kurset på Share Share Share

Program

Dag 1

08:30
Registrering, morgenkaffe og te
12:00
Lunsj
16:00
Takk for i dag - vel hjem og lykke til med en mindre stresset hverdag!

Foredragsholdere

John Petter Fagerhaug

John Petter Fagerhaug er psykolog og konsulent, og har lang erfaring som organisator og rådgiver i næringslivet. Han er en svært dyktig foredragsholder og har tidligere blitt tildelt Årets Hederspris av Confex. John Petter er lidenskapelig opptatt av å få fram de gode sidene til den enkelte, og han er ekspert på mellommenneskelige relasjoner og stressmestring. Han vil vise deg hvordan du kan oppnå økt annerkjennelse for den viktige jobben du faktisk gjør, og hvordan du kan få større innflytelse på egen arbeidshverdag.

Live Landmark

Live Landmark er mentaltrener og en erfaren foredragsholder som gir deg nyttige teknikker for å prestere bedre i en hektisk arbeidshverdag. Hun har bakgrunn som journalist, og er Norges første instruktør i kurset Lightning Process. Live har fått flere tusen personer til å ta grep i eget liv med mottoet “Hvis det ikke er umulig, så må det være mulig!” Gled deg til å lære hvordan du kan ta kontroll over egne tankeprosesser, og på den måten ha det bra og leve godt, selv med travle og uforutsigbare arbeidsdager.
Omslag for Stressmestring - lær å håndtere stress

Last ned en utskriftsvennlig versjon av kursbeskrivelsen

Kurssted

Fossekallen Konferansesenter

 • ons. 25 november

Fossekallen konferansesenter ligger på Lysaker. Det er kun 8 minutter å gå fra Lysaker stasjon, som også har buss, fly- og lokaltog-forbindelse. Konferansesenteret ligger i en helt spesiell, lys og trivelig ”lysgård”, omgitt av en liten bekk med fisk og store grønne planter. Parkeringsplasser for våre kunder finnes utenfor mot betaling. Fossekallen Konferansesenter ble kåret til Årets konferansested av våre kursdeltakere i 2011 og 2012.

Adresse

Vollsveien 13 H 1366 Lysaker Norge (Vis i Google Maps)

Telefon: 99446555

E-post: post@fossekallen.no

Nettsted: Klikk her

Ofte stilte spørsmål

 • Når er siste frist for påmelding?

  Vi har ingen påmeldingsfrist, du kan melde deg på som deltager så lenge det er plasser igjen på kurset.

 • Når kommer fakturaen?

  Fakturaen på deltakeravgift kommer per post, cirka en uke etter at din påmelding er blitt registrert hos oss. Kurset betales alltid i forkant og betalingsfristen er 20 dager.

 • Hva er inkludert i prisen?

  Deltageravgiften inkluderer servering i pauser og lunsj. På enkelte kurs får du også dokumentasjon og deltagerbevis.

 • Jeg har spesielle behov

  De fleste av våre kurslokaler er tilrettelagt for funksjonshemmede, men kontakt kundesenteret på 
  e-post kunde@confex.no
  telefon 05877

note

Corinne Hilde Fjellås

Kursansvarlig

Har du spørsmål om kurset?

Kontakt oss på kunde@confex.no eller på telefon 05877

Påmelding


Stressmestring - lær å håndtere stress

Oslo på Fossekallen Konferansesenter

 • 25 nov.

kr 5 495,00 (+mva) pr. person