Lederutvikling

Som leder er du avhengig av stadig oppdatere egen kompetanse i tråd med endringer i organisasjonen og de markedene virksomheten opererer i. Vi har lederutviklingskurs både for deg som jobber i privat og offentlig sektor. Her finner du et komplett kurstilbud innen grunnleggende økonomi, forhandlingsteknikk, presentasjonsteknikk, kommunikasjon og for deg som går fra å være kollega til å være leder.

Temavisning Datovisning

april 2018


mai 2018


juni 2018


 • 11
  juni

  Fra kollega til leder

  2-dagers kurs skreddersydd for deg som har rykket opp internt eller er ny i lederrollen. Få konkrete lederverktøy for å lykkes med overgangen!

 • 12
  juni

  Distanseledelse

  Slik lykkes du som leder av geografisk spredte team. Kurs i distanseledelse, for deg som leder uten å være tilstede hele tiden.

 • 12
  juni

  Fasiliterende møteledelse

  Bli en effektiv møteleder - som frigjør tid og fremmer engasjement hos deltakerne!

 • 13
  juni

  Strategisk kompetanseutvikling

  Har du riktig kompetanse i virksomheten eller i avdelingen? Hvordan utvikle medarbeiderne effektivt og hva trengs eventuelt å hente inn av ny kompetanse?

oktober 2018


november 2018


 • 19
  nov.

  Fra kollega til leder

  2-dagers kurs skreddersydd for deg som har rykket opp internt eller er ny i lederrollen. Få konkrete lederverktøy for å lykkes med overgangen!

 • 28
  nov.

  Lær deg Business Intelligence & Big Data

  Teknologi og IT driver fremtidens trender og utvikling - slik blir du en bedre beslutningstaker med strukturert informasjon og analyse

desember 2018


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.