|

Call Center Dagene 2015

Datoene for Call Center Dagene 2015 er nå fastsatt. Velkommen til Skandinavias største konferanse for kundeservice!

Hold av torsdag og fredag, 7. og 8. mai 2015 til årets store møteplass for alle som arbeider med kundeservice. Confex jobber nå intenst med å utvikle programmet og vi kan garantere deg både norske og internasjonale foredragsholdere med en unik faglig kompetanse. Du kan melde deg på allerede i dag!

Call Center Dagene er Nord-Europas største kundeservicekonferanse. Konferansen arrangeres i Oslo hver vår, og er en årlig begivenhet for ledere og andre beslutningstakere innen kundeservice.

Kaufman åpner konferansen

Ron Kaufman, en av verdens ledende foredragsholdere i kundeservice, flyr inn fra Singapore for å ta deg imot på Call Center Dagene 2015.
Confex Norge arbeider nå med å utvikle programmet for neste års konferanse, men vi kan allerede nå avsløre at vi satser større enn noen gang!

Ron Kaufman kommer til åpne konferansens med et inspirerende innlegg om kundeservice. Og ingen kan det bedre enn han,boken «Uplifting Service! The Proven Path to Delighting Your Customers, Colleagues and Everyone Else You Meet" – ligger på bestselgerlisten til både The New York Times og USA Today!
Kaufmans foredrag og workshops har inspirert millioner av mennesker og vi gleder oss til å høre han på Call Center Dagene 2015. Velkommen!

I fjor var det rekordmange deltakere på Call Center Dagene og konferansens 24 utstillerplasser var fylt opp!

Du møter beslutningstakere fra callcentere over hele Norge, og dette er en gylden mulighet å vise frem produkter og tjenester i det etablerte utstillerområde.

Utstillerområdet ligger rett utenfor hovedsalen, sammen med pause og lunsjservering, og er en naturlig mingleplass på konferansen.

Ta kontakt med oss i god tid for et gunstig tilbud på utstillerplass og hør hvordan deres firma kan være med å gjøre Call Center Dagene 2015 enda bedre!

For utstillerplass ta kontakt med: kim.lundqvist.halse@confex.no

Design av IXD | Publiseringsverktøy fra Netmaking | Powered by eZ Publish