Skole og oppvekst

Kurs for deg som jobber innen skole, SFO, barnehage, eller med forebygging av rus, fedme og psykiske lidelser blant barn og unge. Alle kurs er utviklet og evaluert i dialog med skoleledere, lærere, barne- og ungdomsarbeidere samt helsepersonell.

Temavisning Datovisning

Skole

 • Rådgiverkonferansen

  Rådgiverkonferansen er årets møteplass for rådgivere i skolen. Bli faglig oppdatert og ny inspirasjon – meld deg på i dag!

 • Ledelse og utvikling av SFO og AKS

  Den årlige møteplassen for ledere i SFO. Konferansen ny gir deg kunnskap og inspirasjon til å lede dine medarbeidere enda bedre.

 • Vaktmestere og driftsledere

  Årets møteplass for deg som jobber med drift av bygg. Bli faglig oppdatert, få ny inspirasjon og knytt kontakter med kolleger fra hele landet.

 • Kontoransatt i skolen

  Konferanse for deg som jobber som kontoransatt i skolen. Få faglig påfyll og ny inspirasjon til hektiske dager på skolekontoret.

Psykisk helse

november 2017


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.