Vil du bli utstiller på kvinner i tiden?

Confex er den største tilbyderen av kurs og konferanser i Norge. Vi har et stort antall arrangementer som henvender seg direkte til spesielle målgrupper.
Utstillere på konferansen

Kvinner i tiden er Norges største inspirasjonsdag for kvinner i arbeidslivet og har siden 1999 etablert seg som en viktig arena for både deltakere og utstillere. 
Siden starten har tusenvis av kvinner deltatt og latt seg begeistre på Norges største konferanse for kvinner i arbeidslivet!

Målgruppe

Konferansen når tverrsnittet av det norske arbeidsliv. Deltakerne kommer både fra det private og det offentlige, fra små, mellomstore og store virksomheter, og fra ulike stillingsnivå og titler. Dette er en unik mulighet til å nå en svært definert og kjøpesterk målgruppe!

Hvordan kan din bedrift delta?

  • Stand på konferansen

Her når du målgruppen direkte på selve arrangementet. Du får mulighet til å snakke med kundene, dele ut produkter, arrangere konkurranser og lignende. Vær kreativ, og ta i bruk en ny arena for å profilere din virksomhet!

  • Goodiebags

Alle deltakerne mottar etter konferansen en goodiebag fylt med spennende produkter som lesestoff, kosmetikk og ulike vareprøver. Dette er en ypperlig mulighet for din bedrift å distribuere deres produkter til opp mot 1400 kvinner på en og samme dag!

VIP-goodiebags gis til deltakere som har VIP-billett. Denne goodiebagen er ekstra stor.

Vi vet at goodiebag`en er en kjærkommen og populær del av konferansen som deltakerne setter stor pris på!

Ta gjerne kontakt for nærmere informasjon om samarbeid og hvordan din bedrift kan profilere seg på Norges største kvinnekonferanse, Kvinner i tiden!

Ta kontakt med eller på telefon 926 46 326 for en samtale rundt mulighetene for deres firma!
Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.