Personlig utvikling

Temavisning Datovisning

 • Fra jobbsøker til kompetanseselger - online

  • Forhåndsinnspilt

  Nedbemanning, jobbskifte eller karriereendring? Lær effektive metoder for hvordan du angriper dagens arbeidsmarked på jakt etter ny jobb.

 • GTD Getting Things Done – online foredrag

  Information overflow og en verden i endring! Benytt sjansen til å få med deg foredraget om GTD, og få konkrete produktivitetstips basert på metodikken.

 • Kommunikasjon - online

  Manglende eller dårlig kommunikasjon skaper store kostander for virksomheten og den enkelte medarbeider, og her får du konkrete verktøy for å unngå å tolke og heller søke felles forståelse.

 • Kunsten å jobbe hjemmefra - online workshop

  Delta på dette digitale kurset som gir tilgang til psykologiske verktøy som stimulerer jobbtilfredshet, kreativitet og fokus.

 • Selvledelse - online

  Bli bedre til å forstå egne og andres reaksjoner og ikke minst ta ansvar for egen adferd, språkbruk, tanker og følelser.

 • Stressmestring - online

  De fleste mennesker ønsker å være den beste utgaven av seg selv. Vi ønsker å prestere godt på jobb, være en god partner, være gode foreldre og hygge oss med familie og venner. Stress er ikke først og fremst det som skjer med deg. Det er ditt svar på hva som skjer. Svar er noe vi kan velge.

oktober 2021


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.