E-læring

Her finner du relevante nettkurs innen flere ulike emner. Benytt sjansen til å oppdatere din kunnskap, eller lær deg et helt nytt fagfelt. Sørg for å holde deg oppdatert, relevant og konkurransedyktig. Gjennomføringen av nettkurs kan skje når som helst og hvor som helst, på PC, tablet eller mobil, i det tempoet som passer deg.

Bilde

Temavisning Datovisning

Prosjektledelse

Ledelse og personal

 • Distanseledelse - online workshop

  Lær deg å lede på avstand - få verktøy og metoder som sikrer tydelighet og kontroll, uten daglig oppfølging.

 • ITIL® Foundation virtuelt klasserom

  ITIL Foundation virtuelt klasserom bilde

  ITIL® Foundation er grunnkurset innen ITIL®, og gir kunnskap om beste praksis innen IT-serviceledelse. Bestått eksamen gir ITIL® Foundation-sertifisering.

 • Lederskolen online

  Lær hvordan du skaper positivitet og får det beste ut av dine medarbeidere. Ta kurset når og hvor det passer deg, på PC, tablet eller mobil

 • Møteledelse online

  Bli den gode møtelederen som skaper effektive møter, samarbeid, energi og resultater med dette nettkurset

 • Prosessledelse online

  Bli en bedre prosessleder og fasilitator, og skap løsningene som gir resultater for deg og ditt team med dette nettkurset

Personlig utvikling

Offentlige anskaffelser

MS Office

Salg og markedsføring

Innkjøp og avtaler

februar 2021


mars 2021


april 2021


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.