Vinnere av årets talernominasjoner

Kjære foredragsholdere, kursledere, agenter, konferanseverter og alle dere andre som har bidratt for Confex i 2015 – her er vinnerne av årets talernominasjoner! VI GRATULERER!
Hvert år honorerer Confex som kjent kursledere, foredragsholdere og andre som har utmerket seg på sitt felt, og det har vi gjort i år også! Vi har finlest evalueringer og tilbakemeldinger, og i dag har vi gleden av å annonsere vinnerne!

Vi vil samtidig rette en stor takk til alle som har vært med og bidratt for Confex i 2015. Vi har møtt utrolig mange dyktige folk på vår vei, og det ble tøff konkurranse mellom de beste når vinnerne skulle kåres. Vi skulle gjerne delt ut en pris til hver og en av dere som har vært med, og dere skal vite at vi setter stor pris på samarbeidet.

Vi gratulerer alle vinnerne, og gleder oss til fortsettelsen! Les videre for å se alle vinnere.

Vinnerne i følgende kategorier er:

ÅRETS FOREDARGSHOLDER

Ingvard Wilhelmsen

ÅRETS NYKOMMER

Bianca Simonsen

ÅRETS KURSLEDER

Vivi-Ann Hilde

ÅRETS IT-KURSLEDER

Tore Søfting

ÅRETS MOTIVATOR

Cecilie Skog

ÅRETS MANAGEMENT - NYHET

Seminarpartner

ÅRETS KURS- OG KONFERANSESTED

Bjørvika Konferansesenter

ÅRETS HEDERSPRIS

Cecilie Thunem-Saanum

Klikk på lenkene over eller scroll videre for å lese mer om alle vinnere og de nominerte!

Årets foredragsholder

Denne prisen går til en person som klarer å kombinere sin faglige dyktighet med stor formidlingsevne. Evnen til å møte ulike målgrupper med store forventninger til kvalitet og faglig innhold er gjennomgående viktig for å nå opp i denne kategorien. Konkurransen er knallhard, og vi er stolte over at det er mange som kniver i toppen. 

VINNER - Ingvard Wilhelmsen 

Invard har blitt et kjent og kjært ansikt hos Confex. Ingvard er leder av Hypokonderklinikken, og kjent for sine foredrag om å være sjef i eget liv, og det er kanskje derfra mange av oss kjenner ham best. I tillegg er han psykiater og professor ved instituttet for indremedisin ved Universitetet i Bergen. For det er han også, Bergenser med stor B. Når Ingvard holder foredrag snakker han rett fra levra, på en tørrvittig måte, om det å fokusere på hvordan du vil ha det, ikke hvordan du ikke vil ha det. Med glimt i øyet og morsomme eksempler fra egne erfaringer, sitter latteren løst.

ØVRIGE NOMINERTE:

Marianne Mørk Larsen er en av Confex’ mest populære foredragsholdere. Med sin faglige bakgrunn som skuespiller er hun en ener på å kommunisere. Hun treffer alle målgrupper med sitt budskap, og presenterer gode og nyttige verktøy for å håndtere press og nerver i kommunikasjonen. Deltakerne elsker henne, noe som er tydelig ut fra evalueringene de gir henne.

Morten Teien er en kjent og kjær foredragsholder hos Confex. Pedagogisk og faglig dyktig leverer han gang på gang. Med en deilig lun humor underviser han ulike målgrupper og oppnår toppscore hver gang. Han mestrer sine fagområder, og evner å engasjere og kommunisere med deltakerne på en suveren måte – uansett om det er et kort innlegg eller kurs over flere dager. Morten er en uvurderlig samarbeidspartner for Confex, og stiller opp uansett når vi trenger ham. En godt likt kar, både på og utenfor scenen.

Årets kursleder

Denne prisen går til personer som evner å gjøre komplekse og store problemstillinger forståelig for et relativt ukjent publikum. Det krever godt forarbeid, mye forberedelse og ekstrem tilstedeværelse under kursdagene. Deltakerne på kurs har forventninger til praktisk læring og konkrete verktøy, og er særdeles kritisk til hvilket utbytte de får av å delta. Våre deltakere har gitt sine tilbakemeldinger, og de nominerte er:

VINNER - Vivi-Ann Hilde 

Vivi-Ann er en engasjerende kursholder som kombinerer sin faglige og solide kompetanse med gode eksempler. Hun får strålende tilbakemeldinger fra våre kursdeltakere, som hver gang lar seg inspirere til læring. Vivi-Ann er trygg på sitt fagfelt, hun er en god ambassadør for Confex og en fryd å samarbeide med.

ØVRIGE NOMINERTE:

Hans Schaefer er en profesjonell, og samtidig lun og hyggelig kursleder. Han leverer alltid høy kvalitet med strålende tilbakemeldinger. Schaefer er en guru innen software-testing. Han er etterspurt over hele verden, og derfor gleder det oss at Confex er hans favorittsamarbeidspartner i Norge.

André Christensen er utdannet adjunkt og pedagog, har en mangfoldig erfaringsbakgrunn som formidler og foredragsholder, og har siden 2004 drevet selskapet Uttrykk gir Inntrykk. Han har kurset toppledere, politikere, mellomledere, advokater, selgere, reklamebyråer og andre som har hatt behov for ytterligere kunnskap om hvordan formidle sitt budskap bedre. Deltakerne gir han fantastiske tilbakemeldinger, og evalueringer i toppklassen!

Årets IT-kursleder

Denne prisen går til en av våre kursledere som underviser for å fremme ferdighetene blant norske arbeidstakere innen ulike IT-verktøy og sertifisering. Herunder er kursing i Excel på ulike nivåer, Word, Powerpoint, ISTQB, Test av software med mer.. De nominerte er:

VINNER - Tore Søfting 

Tore har gjennom en årrekke bevist at han holder høy standard på sin undervisning og stadig holder seg faglig oppdatert. Han er en profesjonell og imøtekommende samarbeidspartner som representerer Confex på aller beste måte, både som kursleder på åpne kurs, eller på bedriftsinterne opplæringsoppdrag i hele landet.

ØVRIGE NOMINERTE:

Jon-Gunnar Pettersen er høyt kvalifisert og en suveren formidler og pedagog. Han er kåret til årets kursleder flere ganger tidligere og har i årenes løp undervist mer enn 1 000 deltakere på Confexkurs. Han har en eventyrlig evne til å skape entusiasme blant deltakerne enten de er på et nybegynnerkurs eller på våre mest avanserte kurs.

Jasenko Sivonjic er en svært dyktig kursleder, og kreativ leder i IMADETHIS Studio. Han har bred kreativ kompetanse, både innen trykte og digitale medier. Som kursleder gjennom mange år får han svært gode tilbakemeldinger og blir oppfattet som en sterk pedagog og entusiastisk foredragsholder, tydelig verdsatt av både deltakere og oss i Confex.

Årets nykommer

Denne prisen går til en person som vi startet samarbeidet med i 2015, og som har levert over all forventning. Alle de nominerte i denne kategorien har virkelig «bydd på seg selv», gitt våre deltakere lærerike og inspirerende foredrag, og briljert med en fantastisk formidlingsevne. De nominerte er:

VINNER - Bianca Simonsen

Bianca er et fyrverkeri, og det sier vi ikke bare på grunn av de ville krøllene. Vårt første samarbeid var på konferansen Psykisk helse blant barn og unge. Med forrykende engasjement og entusiasme forener hun teori, praksis og egne erfaringer i sine foredrag, så det nærmest hypnotiserer lytterne. Vi gleder oss til videre samarbeid.

ØVRIGE NOMINERTE:

Bård Fossli Jensen er lege, spesialist i barnesykdommer, ph.d., kliniker, instruktør og foredragsholder. Han har jobbet som kommunikasjonsforsker, og doktorgraden hans handler om hvordan sykehusleger samtaler med pasientene sine. I vårt første møte bergtok han både deltakerne og oss i Confex med sin lette og humoristiske måte å undervise på, og vi var ikke sene om å booke han på flere oppdrag!

Samuel Massie kom inn som et friskt pust i Confex. På tross av sin unge alder har han vært med på litt av hvert. I sitt foredrag gir han et ærlig og åpent innblikk i hvordan han havnet i politiets søkelys, men også veien videre til rors om bord i seilskuta Berserk med kurs mot Antarktis. Gjennom flere TV-serier og som forfatter av boken Hold fast har han blitt en kjent og kjær person.

Årets motivator

Denne prisen går til en person som har maktet å engasjere et stort deltakerantall med sin inspirasjon, kunnskap og sjarm, og som på fantastisk vis evner å underholde med sitt budskap. Denne kategorien tildeles foredragsholdere i særklasse. Dette er en person med stort engasjement, smittende entusiasme, humor og ord til ettertanke.

VINNER - Cecilie Skog 

Cecilie ble den første kvinnen i verden til å nå det høyeste fjellet på hvert av de syv kontinentene og ”de tre polene” Mount Everest, Nordpolen og Sydpolen. Cecilie har en egen evne til å nå inn til publikum gjennom sin inspirerende og levende formidlingsevne, og det er av den grunn hun har blitt en populær og profilert foredragsholder. Hun tar publikum ut av salen og inn i naturen med sin kjærlighet for de store opplevelsene, og sin overbevisning om at alle kan sette seg mål og realisere sine egne drømmer.

ØVRIGE NOMINERTE:

Jørgen Skavlan er lege, foredragsholder, forfatter og debattant. I sine foredrag tør han å tale der andre tier. Han legger ingenting imellom når det kommer til kombinasjonen av standup og vitenskapelig forelesning, og hans fantastiske humor når selv den trausteste av oss. Tilhørerne nikker gjenkjennende, ofte hylende av latter. Det er rett og slett en opplevelse å få lov til å være med på Jørgen Skavlans foredrag.

Cecilie Andvig er et fyrverkeri og en energibunt av de sjeldne. Hun møter deltakerne med humor, selvironi og enormt engasjement. Cecilie er simpelthen helt fantastisk å samarbeide med, og som konferansier tar hun unikt ansvar. Når vi samarbeider med henne opplever vi at hun er en del av Confex-teamet. Foredragene og innslagene hennes inneholder viktige poenger samtidig som hun evner å trimme deltakernes lattermuskler som få andre. Cecilie har også en unik evne til å by på seg selv, og dette elsker deltakerne.

Årets management - NYHET

Som «storforbruker» av flere av Norges største managements artister og foredragsholdere, synes vi det er på sin plass å nominere disse til en egen pris. Prisen tildeles på bakgrunn av samarbeidet som er utviklet og pleiet gjennom flere år. Confex er en krevende kunde, og alle de tre nominerte har gjort en fremragende innsats for å tilfredsstille våre krav og ønsker. De nominerte er:

VINNER - Seminarpartner 

Seminarpartner ble etablert av Knut Müller-Nilssen i 1996 og representerer eksklusivt noen av landets fremste og mest brukte foredrag, foredragsholdere og artister. De har gjennom årene utviklet et omfattende nettverk og betydelig erfaring, og de leter hele tiden etter nye, dyktige konsulenter og underholdningskrefter. For Confex er Seminarpartner en uvurderlig, profesjonell og imøtekommende samarbeids- og sparringspartner. De ivaretar våre interesser på en veldig god måte, og gang på gang har de reddet oss ut av kniper som talerdropp eller andre uforutsette hendelser.

ØVRIGE NOMINERTE:

PLAN-B er formidlere av kjente norske konferansierer og foredragsholdere, og skreddersøm er en nøkkelfaktor. Med Confex’ ønsker som grunnlag bruker de god tid i forkant til å sette seg inn i våre behov. PLAN-B ble startet av blant andre Harald Rønneberg, Truls Svendsen, Nicolai Nansen og Thomas Numme, og deres historie strekker seg tilbake til 1998 da de startet med underholdning for næringslivet. PLAN-B i sin nåværende form så dagens lys i 2003.

Stand-Up Norge ble startet av Elina Krantz i 1997, og målet var å samle ferske og erfarne komikere under én paraply, og klare å selge dem tilstrekkelig til å leve av det som manager. Etter få år hadde Stand-Up Norge mange oppdrag, og nye mål ble satt. Confex har stor glede av samarbeidet, og vi liker godt at service, kvalitet og innhold gjenspeiler det de jobber med.

Årets konferansested

Denne prisen deles ut til et konferansested som våre deltakere rangerer høyt i forhold til lokaler, bevertning, atmosfære og service. I tillegg vurderer vi i Confex fleksibilitet og samarbeid på stedet. Det krever enormt av våre samarbeidspartnere, og de nominerte som virkelig har levert på totalopplevelsen i 2016 er:

VINNER - Bjørvika Konferansesenter

Å komme til Bjørvika Konferansesenter er litt som å komme hjem. De er alltid glade for å se oss, og deres profesjonalitet strekker seg langt utover det som er forventet av et konferansested. Pausematen er nydelig, og lunsjen i en klasse for seg. 
Alt dette, samt sentral beliggenhet og både store og små kurslokaler, gjør Bjørvika til et naturlig valg for Confex.

ØVRIGE NOMINERTE:

Fossekallen Konferansesenter, konferansesenteret med god atmosfære, innbydende interiør, fristende pausemat og en av Oslos beste lunsjer. Fossekallen Konferansesenter setter store krav til sitt helhetsinntrykk, og leverer gode rammer og herlig stemning til våre deltakere, med gode konferanserom og mange fristelser.

Felix Konferansesenter ligger sentralt plassert midt på Aker Brygge. Med sine to «kinosaler» og til sammen 25 lokaler i forskjellige størrelser, har de fleksible saler, møterom, restaurant og pausearealer som svarer til Confex sine forventninger. Profesjonelt og hyggelig vertskap gjør det til en god opplevelse å ha våre kurs og konferanser der.

Årets Hederspris

Vi er stolte og glade for å kunne overrekke Årets hederspris til Cecilie Thunem-Saanum

Til Årets hederspris er det ingen nominasjoner. Denne prisen gis til en som har vist eksepsjonelle resultater over tid, og som i tillegg samarbeider med Confex på en outstanding måte. I år går prisen til en person som Confex har hatt gleden av å ha med på laget siden 2011. Som en suveren formidler engasjerer hun alltid – uansett målgruppe. Hun byr på seg selv, stiller alltid opp og er alltid godt forberedt, uansett. Med boken Tid til alt beviser hun at budskapet hun leverer er ekte, gjennomtenkt og etterlevd. Vi er stolte og glade for å ha Cecilie på laget, og ser frem til mange gode år sammen fremover.
Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.