Dokumentert kompetanse*

Confex holder deg oppdatert, relevant og konkurransedyktig - i dag og i morgen!

Objektiv vurdering

Confex er Nordens største kursleverandør som har en organisasjon og et system som tilfredsstiller kravene for å bli sertifisert i henhold til ISO 9001:2015.

  

Den 6. april 2018 mottok vi sertifikatet som viser at vi driver Confex Norge i henhold til kravene i ISO 9001:2015, "Sertifisert styringssystem"

   

   

Dette er ikke bare dokumentasjon på at vi har gode prosesser og rutiner for å ivareta kundene våre, men også en anerkjennelse av arbeidet vi har gjort i over tjue år innen kurs og konferanser i Norge og Sverige.

   

* Dokumentert kompetanse

Kompetanse handler til syvende og sist om troverdighet. Om at den kan dokumenteres på en nøytral og etterrettelig måte av en ekstern og objektiv kontrollmyndighet, uten verken faglige eller økonomiske knytninger til kursleverandøren. Derfor er et kursbevis fra Confex mer verdifullt for både arbeidsgivere og arbeidstakere, enn de egenkomponerte sertifikatene du får andre steder. Vår ISO-sertifisering som selskap og at våre kurs utvikles i henhold til undervisningsstandarden DNV-ST-0008, sikrer at du alltid får oppdatert og relevant kunnskap fra profesjonelle kursledere. 

Velger du et kurs fra Confex, velger du med andre ord en sertifisert og dokumentert leverandør som holder deg oppdatert, relevant og konkurransedyktig - i dag og i morgen. 

  
Hvem er DNV?

DNV er Europas største uavhengige sertifiseringsselskap med 12500 ansatte i 100 land verden over. De har hovedkontor i Norge og slo seg i 2013 sammen med Germanischer Lloyd for å danne et globalt selskap innen kvalitetssikring og sertifisering.  
   

Confex

Oppdatert, relevant og konkurransedyktig - i dag og i morgen!

   
Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.