For bedrifter

Alle bedrifter er kunnskapsbedrifter

Kurs hos dere

Vi tilbyr skreddersydde kurs og opplæring for alle type virksomheter, bransjer og yrkesgrupper. Vi har som mål å tilby kompetanseutvikling som utgjør en forskjell og skaper varige resultater.

    

   

   
Det kan være mange grunner til å tilpasse kurs og opplæring til din virksomhet. Bransje- eller virksomhetsspesifikke behov, spesialbehov hos ansatte eller ønske om å spare tid på å ha kurset i egne lokaler kan gi mer effektiv læring med skreddersøm. Bedriftsintern opplæring kan også være en rimeligere kursform om det er flere ansatte som skal ha samme opplæring. 

Alle våre bedriftstilpassede kurs utformes i samråd med dere som oppdragsgiver, og vi tar alltid utgangspunkt i deres behov. Med Norges største nettverk av kursholdere er vi en komplett leverandør av kompetanseutvikling og tilbyr et bredt spekter av både fagområder og utdanningsformer.

Du kan velge å skreddersy et helt eget program der du styrer innhold og omfang, eller du kan ta utgangspunkt i våre ordinære kurs (se vårt kurstilbud). Vi utvikler alle våre kurs fra idé til gjennomføring, og det ligger et omfattende research-arbeid til grunn for hvert program. De fleste av de ordinære kursene våre kan vi enkelt gjennomføre hos dere.

Uansett om dere velger å skreddersy eller plukke et kurs fra tilbudet vårt, får dere et opplegg som innrettes etter deres arbeidsforhold og vilkår, og som skaper en felles plattform der flere får høre det samme.

Vi tilbyr:

  • kundetilpasset og skreddersydd kurs og opplæring
  • alt fra enkeltforelesninger til hele utdanningsprogram
  • kartlegging av deltakernes forkunnskaper og forventninger
  • erfarne og kvalitetssikrede lærere
  • kostnadseffektivitet fra åtte personer og oppover

Vi kan komme til dere eller ordne egnede kurslokaler på ønsket sted. 

Uansett hvilket behov du, dine ansatte eller din bedrift/organisasjon har, vil vi gjerne snakke med dere. Ta kontakt med oss for mer informasjon. 
Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.