Øystein Dørum

Øystein Dørum

 

Øystein Dørum, sjeføkonom i NHO, er utdannet samfunnsøkonom fra Universitetet i Oslo (1987), har en Master i statsvitenskap fra London School of Economics (1988) og er Autorisert Finansanalytiker (AFA) fra Norges Handelshøyskole (1998). Dørum har tidligere arbeidet i Finansdepartementets Økonomiavdeling og Sparebanken NOR, og var 1998-2016 sjeføkonom i DNB Markets. Siden 2016 har han vært sjeføkonom og medlem av ledergruppen i NHO. Hans betraktninger rundt norsk økonomi er mye etterspurt i mediene, så det er bare å glede seg til dette meget aktuelle innlegget om utsiktene for norsk næringsliv fra en av landets fremste økonomieksperter.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.