Øystein Pettersen

Øystein Pettersen

 

Øystein Pettersen er fra Groruddalen i Oslo og har levd mesteparten av livet som skiløper på elitenivå. Gjennom årene har han oppnådd flere gode resultater, men vil heller bli dømt for hvem han er som person fremfor hvor fort han har gått på ski.

Han inspirerer, motiverer, og gir deg kunnskap til å stille deg selv spørsmålet om hvem du vil være. Resultater er konsekvenser, og dette begynner med deg! Øystein også opptatt av å gjøre hver enkelt bevisst på hva de bringer til bordet og hva det vil si å skape en hverdag med mening, glede og lidenskap. Alle vil i utgangspunktet være gode, og Øystein utfordrer hver enkelt til å ha et viktigere mål enn selskapets resultatmål.

Foredraget er blottet for fancy ord og avanserte teorier, men fullt av engasjement og tro.  Tro på at gode prestasjoner skapes med et smil om munnen. Motivasjon, mål, konsekvenser, mening, vaner, prioriteringer, glede, tid, arbeidsmiljø og kultur er emner Øystein kan mye om og brenner for å dele.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.