Øystein Svendsen

Øystein Svendsen

 

Øystein Svendsen er salgssjef i Bravida siden 2010, og har tidligere jobbet i Siemens i over 40 år. I mars i fjor åpnet Norges største og mest avanserte ladegarasje for elbiler på Vulkan i Oslo, med 100 normalladere og to hurtigladere. Bravida var ansvarlig for installering av anlegget og Fortum er driftsoperatør. Antall elbiler og ladbare hybridbiler fortsetter å vokse, bare i Oslo nærmer elbil-andelen seg 30 prosent. Dette krever økt utbyggingstempo og smartere måter å lade på. Mange sliter med å bestemme seg og realisere tilrettelegging for elbiler. På konferansen forteller Øystein om utfordringer og muligheter med ladeanlegg, smart styring og regler du må forholde deg til. Hør også om nyttige erfaringer fra Vulkan prosjektet.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.