Øyvind Rustad Pedersen

Øyvind Rustad Pedersen

 

Øyvind Rustad Pedersen er utdannet siviløkonom (MSc) fra NHH med spesialisering i finans, og har sertifiseringer innen prosjektledelse (Prince2) og RPA (UIPath). Han har bakgrunn fra BDO innen revisjon, transaksjonsrådgivning og virksomhetsstyring, samt solid operativ erfaring som Controller i større virksomheter som bl.a. Coca Cola Enterprise Norge. Han er nå prosjektleder i avdelingen for økonomi- og forretningsutvikling, og leder prosjekter innen analyse og utvikling av enheter innenfor økonomi- og finans-området.
På årets konferanse vil Øyvind gi oss et innblikk fremtidens økonomifunksjon, samt gode tips til modernisering av økonomifunksjonen du jobber i.


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.