Abid Q Raja

Abid Q Raja

 

Abid Q. Raja er advokat og politiker, og en ivrig samfunnsdebattant som gjerne diskuterer alt fra innvandring, integrering og krim, til justis og utdannelse. Han er tildelt stipendet Fritt ord og Norsk-Oxford Stipendium som den første norskpakistaneren noensinne. Raja har ikke alltid vært en pågående og uredd mellommann, debattant og talsmann for det norsk-pakistanske miljøet. Han var liten og taus og et enkelt bytte for bøllene da han var liten. Som 15-åring havnet han på barnehjem og ble forflyttet mellom ulike institusjoner hvor han levde sammen med rusmisbrukere og kriminelle. Her lærte han at han måtte stå opp for seg selv.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.