Agnes Mellstrand

Agnes Mellstrand

 

Agnes er en lisensiert psykolog med CBT fokus med lang erfaring med CBT behandling både individuelt og i grupper i psykiatri, privat omsorg og yrkeshelsetjenester.

Agnes er en erfaren foreleser og veileder. Takket være sin solide kliniske erfaring og pedagogiske ferdigheter kombinert med god praksis med konsulentarbeid, mottar hun konsekvent positive evalueringer fra sine kunder. Vurderingene understreker hennes profesjonalitet, kompetanse, varme og ikke minst hennes gode evne til å engasjere andre. Hun deler sin kunnskap for å oppnå bærekraftige og positive atferdsendringer både på individ- og gruppenivå.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.