Alain Fassotte

Alain Fassotte

 

Alain Fassotte er seriegründer og salgsnerd. Han har jobbet med salg og markedsføring i snart 20 år, og er en ledende fagblogger og foredragsholder for næringsliv og høyskoler, hvor han foreleser om salg, digitale medier og forretningsutvikling. Alain er tidligere salgsdirektør i Nordens ledende kommunikasjonsbyrå Creuna AS, jobbet i Lyse med suksessen Altibox og er i dag medgründer og CEO av Dappd.  
Merittlisten hans er lang og det kan blant annet skytes av 100% budsjettoppnåelse gjennom hele salgskarrieren og et høyt kunnskapsnivå innenfor salg, markedsføring og digital transformasjon! På årets salgsdag skal Alain lære deg å hvordan du optimalt closer salget! 


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.