Ann Elin Sandhaug Moen

Ann Elin Sandhaug Moen

 

Ann Elin Sandhaug Moen er utdannet mastercoach og har med 20 års erfaring en solid bakgrunn fra et stort spenn av bransjer og virksomheter. Hun er ekspert på kommunikasjon i møter og kunsten å ha effektive møter. Ann Elin er forfatter av 3 bøker, og har utviklet en digital løsning for møtecoaching som flittig brukes av hennes kunder. 

Som kursholder er Ann Elin svært engasjerende og evner å se hver enkelt deltaker. Hennes lange erfaring gjør at hun evner å ta ting på kornet og hjelpe deltakerne med deres individuelle utfordringer. Hennes coachingbakgrunn bidrar til å skape god dynamikk gjennom kurset, og evnen til å stille de riktige spørsmålene øker læringseffekten med gode refleksjoner.




Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.