Ann Sørum Michaelsen

Ann Sørum Michaelsen

 

Ann Sørum Michaelsen er pedagogisk utviklingsleder ved Sandvika videregående skole som i flere år har satset sterkt på digitale læremidler i undervisningen. Michaelsen har master i skoleledelse fra Universitetet i Oslo, og hun har skrevet boken Det digitale klasserommet. Hun er i tillegg bidragsyter til boken Digital læring i skole og lærerutdanning. Sandvika vgs har begeistret lærere og skoleledere over hele verden med sin digitale lærebok. Til og med BBC har besøkt skolen for å få et innblikk i fremtidens skole. Men hva er det Sandvika vgs gjør som er oppsiktsvekkende? Michaelsen gir deg her et innblikk i satsningen og har fokus på skoleleders rolle i den digitale utviklingen i skolen. 

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.