Anna Ekblom

Anna Ekblom

 

Anna Ekblom er retoriker og foreleser på det svenske retorikkbyrået Snacka Snyggt, der hun holder forelesninger, kurs og individuelle treninger. Hun inviteres ofte inn som retorikkekspert i medier og podcasts, skriver artikler og medvirker i «TV4 nyhetsmorgon». Hun foreleser i alt fra forhandlingsteknikk til kommunikativt lederskap.

Anna er både norsk og svensk, og foreleser på begge språk.  Hun har en bachelorgrad i retorikk og en bachelorgrad i psykologi, begge fra Lunds Universitet. Hun har også studert prosjektledelse på Lunds Faculty of Engineering, og har tidligere arbeidet som prosjektleder.

Hennes interesse i retorikk handler om å forstå hvorfor mennesker tar de beslutningene de tar og hvordan vi kan påvirke de vi har rundt oss. Hun ser retorikken og psykologien som to sider av samme mynt, hvor retorikken viser oss hva vi kan gjøre - mens psykologien forklarer hvordan det fungerer.   Med en bakgrunn i både retorikk og psykologi, og flere års erfaring med å trene Sveriges og Norges største selskaper, gir Anna deg verktøyene du trenger for å få andre til å lytte.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.