Anne Gerd Samuelsen

Anne Gerd Samuelsen

 

Anne Gerd Samuelsen har arbeidet som leder på ulike nivåer i over 20 år og har de siste 15 årene jobbet med veiledning innen kommunikasjon, lederutvikling, motivasjon, livsstyrketrening, oppmerksomhetstrening og stressmestring.

Anne Gerd har hovedfag i helse fra UiO, og er psykiatrisk sykepleier samt helsesykepleier « i bunn». Hun har videreutdanning innen konfliktmekling, familieveiledning, livsmestring/livsstyrketrening, adm. og ledelse, prosjektledelse og kvalitetssikring. Hun er også instruktør i MBSR / MBCT ( Minfulness Based Stress Reduction). Anne Gerd er en av Norges dyktigste foredragsholdere innen kommunikasjon, motivasjon, bemyndiggjøring og lederutvikling. 

Hun har fått Årets Hederspris, som er en av de mest prestisjetunge prisene foredragsholdere i Norge kan få, på bakgrunn av sine fantastiske prestasjoner på Confex’ kurs og konferanser gjennom en årrekke! Anne Gerd er også flere ganger nominert til årets motivator og årets foredragsholder. 

De siste årene har hun jobbet som leder i store omstillingsprosesser og har selv kjent på utfordringene og mulighetene som finnes der ute. Hun jobber i dag som veileder, konfliktmekler, foredragsholder og prosessveileder innenfor privat og kommunal sektor. 


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.