Anne Lindmo

Anne Lindmo

 

Anne Lindmo er landets ubestridte talkshowdronning og dagens konferansier! Hun ser tilbake på en lang karriere i NRK og har jobbet i radio og tv i en årrekke. I en alder av 40 år tok Anne Lindmo en stor og skremmende avgjørelse. Hun hadde en sikker jobb som programleder, men merket selv at hun hadde et større potensiale og en større drøm. Hun ønsket å skape sitt eget store talkshow i beste sendetid på NRK. Hun tok sjansen, sa opp jobben og startet arbeidet mot å nå drømmen. Etter en lang og møysommelig kamp ble programmet Lindmo en realitet, showet er nå blitt et av NRKs store flaggskip. Anne Lindmo har hele fem ganger blitt kåret til Norges beste kvinnelige programleder. Len deg tilbake og gjør deg klar for en energisk dag som gir påfyll og glede!


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.