Anne Marit Jacobsen

Anne Marit Jacobsen

 

Anne Marit Jacobsen har preget norsk teater, revyer og film i over 45 år! Det store gjennombruddet kom med rollen som Hedvig i Vildanden i 1970, og siden fulgte både Shakespare og Tsjekhov. Hun tilhører den kjente Heide Steen-klanen, så det overrasket ingen at hun satset på en teaterkarriere. Barndommen var harmonisk, men skoletiden traumatisk, med dysleksi og ordblindhet uten at noen skjønte det. Marit elsker å spille teater, hun sier at hun kommer til å visne om hun ikke får lov til å gjøre det. Det siste året har hun spilt monologen Morgon og kveld for fulle hus på Nationaltheatret til terningkast seks. I vinter så vi henne i TV2s seersuksess Frikjent, der hun fikk mye ros for tolkningen av rollen som sinnsforvirret mor. 

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.