Arbab Umar Dar

Arbab Umar Dar

 

Arbab Dar har Bachelor i Revisjon og Master i Revisjon og regnskap fra Handelshøyskolen BI. Han startet sin karriere i EY (tidl. Ernst & Young) i 2007 som revisor innen Consumer Products, Mining and Metals samt Financial Services. Senere jobbet Arbar som konsulent og har også erfaring fra Fraud Investigation and Dispute Services i EY. I 20014 startet han som Financial Controller i Nordea. Han ble raskt team leder for Financial Controlling og deretter CFO i Nordea Norge ASA i september 2015. I forbindelse med E24s kåring av årets ledertalent var han nominert i kategorien «årets finansess», i tillegg til å bli kåret til en av Norges topp 10 ledertalenter.  

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.