Are Torpe

Are Torpe

 

Are Torpe er leder for tjenesteområdet Financial Management i KPMG som leverer tjenester innen økonomi og virksomhetsstyring. Han er en erfaren leder med god forretningsforståelse, sterk faglig plattform og bred erfaring fra ledelse og gjennomføring av store transformasjonsprosjekter relatert til økonomi- og virksomhetsstyring i både offentlig og privat sektor. Are har gjennom sine prosjekter vært strategisk rådgiver for ledelsen i gjennomføring av prosjekter og endring. Hør mer om hvordan han mener Controllerfunksjonen kan ta en mer aktiv rolle i selskapet som forretningspartner under Controller-dagene. 

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.