Arild Walter Karlsen

Arild Walter Karlsen

 

Arild Walter Gladmann Karlsen - pensjonert høgskolektor som tar enkelte psykologisk oppdrag. Han er opptatt av hvordan forsterkningsteknikker kan utkonkurrere skadelig atferd. Som atferdsanalytiker stiller han seg kritisk til alle former for straffemetoder. Han var med på å starte Norsk Atferdsanalytiske Forening (NAFO) i 1973. I dag er navnet Norsk atferdsanalytiske forening (NAFO) hvor Karlsen regnes som en nestor. Atferdsvitenskap er en seleksjonsvitenskap som tilhører biologien. Som vitenskap regnes den som et alternativ til psykologiske teorier. Karlsen er særlig kjent for å delta i “kampen” for mennesker som han kaller psykiatriske ofre.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.