Arnt Sæther

Arnt Sæther

 

Arnt Sæther er eier av Happiator, og har arbeidet som foredragsholder siden 1994, og jobber full tid som gledesspreder. Utover å holde foredrag benyttes han som inspirator i bedrifter. En del av arbeidet hans går også ut på å være refleksjonspartner for daglig ledere. Hvordan lede med glede? Hvordan lykkes med glede? Hvordan gjøre bedriften gladere?

Arnt benyttes også som prosessveileder og som konferansier ved gjennomføring av events. Han har sin bakgrunn som lærer i F.M, Alexanderteknikk (undervisning i kroppsspråk - holdning og bevissthet), lærer i Gjensidig Terapi (kropps- og uttrykksorientert psykoterapi), psykologi grunnfag, samarbeid og ledelse, en lang rekke kurs i egenutvikling, samt en forkjærlighet for polynesisk og buddhistisk livsfilosofi. Gled deg til å høre mer om glede!Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.