Astrid Thommesen Sæbø

Astrid Thommesen Sæbø

 

Astrid Thommesen Sæbø er CFO i SAP Norge og er utdannet innen industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU og franske INSEAD. I sitt daglige arbeid bruker Astrid det siste av SAP-konsernet sin teknologi, og hun har førstehånds erfaring med hvordan nye verktøy åpner for høyere effektivitet, bedre oversikt og mer automatisering. Før Astrid begynte i SAP hadde hun ulike ledende stillinger innen økonomi og finans i Aker-konsernet og i Schibsted-konsernet. Under controller-dagene vil Astrid fortelle om hvordan nye verktøy kan endre arbeidshverdagen til controllere, økonomisjefer og CFOer. Astrid vil også diskutere hvilke trender innen teknologi som kan bli viktige og hva som kan menes med den intelligente bedrift.  


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.