Beate Størkson

Beate Størkson

 

Beate Størkson er IT-gründer og daglig leder/eier av selskapet Viscenario som hun startet for 6 år siden. De har utviklet en mobil plattform som effektiviserer kommunikasjonen mellom leietakere og drift. Viscenario har i dag over 10.000 brukere i inn og utland. I tillegg underviser hun på vaktmesterskolen Invito om digitale løsninger og FDV-dokumentasjon. Beate omtales som landets eneste kvinnelige utvikler som jobber med fagapplikasjoner inn mot bygg – og eiendomsbransjen. Hun har vært nominert til IT-bransjens ODA-prisen som tildeles kvinner som fremstår med tydelighet og fremmer andre kvinner i IT-bransjen, og var en av seks finalister i Innovasjon Norges Female Entrepeneur 2016.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.