Bente Bømark Hanssen

Bente Bømark Hanssen

 

Bente Bømark Hanssen er eiendomsdirektør i Kultur og idrettsbygg. Hun har arbeidet med forvaltning, drift og vedlikehold av næringseiendom i over 20 år, blant annet som eiendomssjef i Olav Thon Gruppen, forvaltningssjef i Undervisningsbygg og eiendomssjef i Clemens Eiendom. Bente er siviløkonom med spesialisering på Finans og økonomisk styring og har en Master i Eiendomsfinans fra KTH i Stockholm. Vibeke Johnsen sitter i ledelsen i prosjektorganisasjoner for store utbyggingsprosjekter som Holmenkollen nasjonalanlegg og nye Deichmanske hovedbibliotek. Hun har lang erfaring fra offentlige byggherreorganisasjoner, som Statsbygg, Undervisningsbygg og Kultur- og idrettsbygg. I tillegg har hun jobbet i rådgivende ingeniørvirksomhet i 7 år. Vibeke er utdannet på institutt for VVS-teknikk på NTH.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.