Bente Berget

Bente Berget

 

Bente Berget - er utdannet ved Norges miljøog biovitenskapelige universitet (NMBU) hvor hun i 2006 avla sin doktoravhandling med tittel: Animal-assisted therapy: effects on persons with psychiatric disorders working with farm animals. Doktoravhandlingen var den første innen forskning på grønn omsorg og dyreassistert terapi (med husdyr) for mennesker med psykiske lidelser både nasjonalt og internasjonalt. Hun har i hele sin forskerkarriere vært opptatt av å finne ut hvordan dyr og tiltak innen grønn omsorg kan bidra til bedret psykisk helse, hva som kan være mekanismene bak, og hvilke teorier som kan bidra til å forklare disse mekanismene. Hun har en rekke publikasjoner i internasjonale tidsskrifter, i tillegg til populærvitenskaplige artikler og rapporter for departement og Norges forskningsråd.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.