Berit Nordstrand

Berit Nordstrand

 

Berit Nordstrand er lidenskapelig opptatt av å formidle hvordan du kan kose deg til optimal livskvalitet gjennom små grep som gir stor effekt! Med bruk av humor og selvironi byr hun blant annet på smarte byttetriks i matveien, tips til mer nytelse i hverdagen og ikke minst hjelp til å rydde plass i en hektisk kalender. Berit er overlege, seksbarnsmor, kostholdsekspert, livsnyter og forfatter. Hun holder foredrag og skriver blogg og bøker om kosthold og ernæring. Berit vil garantert vekke både latter, nysgjerrighet og inspirasjon til å lage deilig mat som gir deg mer nytelse, mer overskudd og bedre fysisk og psykisk helse. Det handler ikke om slanking, men om hvordan du blir den beste utgaven av deg selv!

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.