Berit W. Andsem

Berit W. Andsem

 

The PURE Water Company AS ble etablert i 1997, og er et norsk selskap med heleide datterselskaper i Sverige og Storbritannia. PURE Water har utviklet et unikt system som skåner miljøet. Kortreist springvann - renset og nedkjølt i ubegrensede mengder. Som en del av konseptet følger de velkjente og prisbelønnede flaskene med grønn og blå kork.

Berit Wattne Andsem tok over ledelsen av selskapet i september 2012. Selskapet har gått fra en omsetning på 30,1 millioner i 2012 til 40,3 millioner i 2014. Resultatet i samme periode har gått fra -4,3 millioner til +3,4 millioner.Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.