Bertine Zetlitz

Bertine Zetlitz

 

Bertine Zetlitz, er en av Norges ledende popartister. I over 10 år har hun levert hits som Fate, Girl Like You, og Fake Your Beauty. Hennes innovative stil både visuelt og som låtskriver har gitt henne flere Spellemannpriser – og hyllest blant så vel kritikere som publikum. Bertine blir ansett som elektro pop-pioner, og får gjennom sin opptreden publikum til å danse - og lytte til ballader som treffer deg midt i hjertet. Da Bertine Zetlitz var 10 år gammel skrev hun sin aller første låt etter at en nabo i gata på Frogner døde. Etter å ha vært musiker i atten år og med fire Spellemannpriser på hylla, debuterte hun i 2015 med et album på norsk. Hun spiller vakker musikk som garantert vil berøre deg.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.