Bianca Simonsen (duplikat)

Bianca Simonsen (duplikat)

 

Bianca Simonsen er i sine foredrag opptatt av å gi inspirasjon, verktøy og kunnskap som gir mer livsglede og handlekraft i hverdagen. 
Hun har bachelorgrad i barnevern, og videreutdanning i veiledning og coaching, og er en ettertraktet kurs- og foredragsholder.

Bianca er bestselgende forfatter av boken Etter verdens ende- en historie om å velge livet, basert på hennes livs største utfordring 
da mannen hun elsket tok sitt eget liv, og hun ble enke og alenemor til tvillinggutter og fosterbarn. Hun har vunnet prisen Årets nykommer i Confex 
på bakgrunn av å ha briljert med en fantastisk formidlingsevne, og gitt deltagerne lærerike og inspirerende foredrag. 
Hennes kompetanse på kommunikasjon, relasjon og mennesker i utfordrende livssituasjoner er etterspurt innen bl.a. helse og oppvekstsektoren, i kriseteam, og innen Barne-, ungdoms- og familieetaten.


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.