Birgit Nedreberg

Birgit Nedreberg

 

Med en bachelor i Medier og Kommunikasjon og arbeidserfaring fra management, festivalbransjen og Parkteatret Scene ble AKS-lederjobben på Haugenstua en helt annen utfordring Birgit umiddelbart stortrivdes med.

Fra 2015 har hun jobbet som leder på Haugenstua Aktivitetsskole og vært med på å utvikle bedriften fra 50 elever til det femdoble. Det å få være med på å tenke utvikling og innovasjon sammen med medarbeiderne og barna er noe Birgit setter høyt i jobben.  

Toppen av lykke for Birgit er å være med barna i bassenget og det å se hvordan barna responderer på lekende læring. Når Birgit ikke er på jobb som AKS-leder jobber hun i Øyafestivalen eller reiser rundt som turnéleder i det langstrakte land. Birgit er opptatt av å være en reell rollemodell som tar barna på alvor. Desto mer alvorlig tar hun medansvaret for at barn trenger å le 40 ganger om dagen.  

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.