Bjørn Taale Sandberg

Bjørn Taale Sandberg

 

Med forskningsavdelingen i spissen ønsker Telenor å bidra til et kompetanseskifte innen AI og stordata (Big Data) i Norge. I løpet av de neste 20 årene vil kunstig intelligens (AI) bli drivkraften i alle prosesser, forme alle tjenester og være integrert i de fleste produkter på tvers av bransjer og bruksområder. Riktig bruk av AI vil bety mye for vår økonomiske utvikling. På konferansen møter du forskningsdirektør i Telenor, Bjørn Taale Sandberg, som vil snakke om hva AI er, hvorfor Telenor ønsker å bidra i utviklingen og hvilke muligheter AI teknologi gir for å blant annet øke kundeopplevelsen. Bjørn har jobbet i Telenor siden 2000. Han har tidligere jobbet som administrerende direktør i AeroMobile Ltd, Chief Marketing Officer i Telenor Pakistan og head of Strategy i Telenor Mobile Communications. Bjørn Taale har en mastergrad i både datavitenskap og i ledelse.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.