Cameron Taylor

Cameron Taylor

 

Cameron Taylor er fra San Fransisco, og har en doktorgrad i lingvistikk fra The University of Cambridge, hvor han i en årrekke har forsket på naturlig språk og tale. I boost.ai forsker han på samspillet mellom mennesker og maskiner, og samarbeider med andre institusjoner, blant annet med SINTEF.

Det som gjør Cameron unik (på verdensbasis, ikke kun i Norge) er hans human-first- tilnærming, fra lingvistikk og menneskelig språkvitenskap. Med glimt i øyet kan han vise hvordan dette er i endring, som følge av at vi går fra å snakke gjennom enheter som smartphones og PC, til å i økende grad interagere direkte med maskiner i form av tekst og tale.

Dette foredraget vil vise hvordan kunder faktisk opplever interaksjonene med chatbots, talestyrte roboter og lignende.

Kunnskapen du vil få ut av dette foredraget kan hjelpe deg til å bygge digitale kundeopplevelser med tydelig kommunikasjon, noe som er avgjørende for lønnsom drift av kundesenteret, og god kundeservice.   

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.