Cathrine Birkelid

Cathrine Birkelid

 

Cathrine er en folkehelsearbeider med en mastergrad i helsefremmende arbeid og helsepsykologi. Hun har tidligere jobbet med folkehelsearbeidet i barnehage, da med særlig fokus på kosthold og fysisk aktivitet. Cathrine jobber i dag som prosjektkoordinator i Folkelig - en sosial entreprenør som utvikler kunnskapsbaserte verktøy for lokalt folkehelsearbeid som skal bidra til å redusere sosiale ulikheter i helse og skape levende lokalsamfunn.

I Folkelig koordinerer hun prosjektet Smaksverkstedet, som er et inkluderende fritidstilbud for barn og unge med fokus på økt matkompetanse og matglede. Cathrine brenner for å skape inkluderende og bærekraftige samfunn og gode oppvekstvilkår for barn og unge, uavhengig av bakgrunn.  


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.