Cathrine Moestue

Cathrine Moestue

 

Cathrine Moestue er klinisk psykolog, foredragsholder og skribent. Hun spesialiserer seg på Emosjonsfokusert terapi (EFT). Cathrine blir ofte brukt som ekspertkilde i media der tema kan handle om vanskelige følelser, manipulasjon og hersketeknikker. I 2018 ble hun medforfatter av boken ”Radikalisering, fenomen og forebygging”. Dagbladet trakk frem at ; ”psykolog Cathrine Moestue gir et viktig bidrag ved å ta for seg de psykologiske faktorene” i sin anmeldelse av boken. Som foredragsholder omtales Moestue som trygg, personlig og kunnskapsrik. Hun vil gi deg spennende innsikt om kompliserte tema, på en lett forståelig måte. 


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.