Cathrine Nitter

Cathrine Nitter

 

Cathrine Nitter jobber som miljøterapeut innen psykiatrien i Bergen, og startet i fjor opp som frivillig rådgiver i ROS (Rådgivning om Spiseforstyrrelser) på bakgrunn av hennes erfaring som pårørende til tvillingsøsteren med spiseforstyrrelser. Nitter har også nylig tatt en mastergrad i helsefremmende arbeid og helsepsykologi fra Universitetet i Bergen, hvor masteroppgaven hennes omhandlet kvinner og kroppsbilde i ulike livsfaser. Nitter er særlig interessert i tematikken selvfølelse og kroppsbilde og hvordan dette påvirker livskvaliteten vår, spesielt blant unge mennesker, og holder foredrag om dette i regi av ROS.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.