Cecilie Haarseth

Cecilie Haarseth

 

Cecilie har en Master i finans og bedriftsøkonomisk analyse fra Handelshøyskolen BI og Master i revisjon og regnskap fra Norges Handelshøyskole. Hun har lang erfaring innen økonomistyring fra roller som både controller og CFO i flere bransjer, og har det siste året jobbet som leder for business controlling i Atea Norge.  

I Atea er ambisjonen å ta business controlling til verdensklasse. Business controlling funksjonen skal bli fremtidens forretningspartnere for ledelsen, gjennom relevant innsikt og sterk forretningsforståelse. Dette krever utvikling av verktøy og medarbeidere, Cecilie brenner for å drive denne transformasjonsprosessen i et spennende IT selskap som er i kontinuerlig endring.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.