Cecilie Skog

Cecilie Skog

 

Synes du hverdagens forutsigbarhet er komfortabel og betryggende, eller angrer du noen ganger på  alt du skulle ha gjort hvis du bare hadde turt? Ekstreme naturopplevelser kan gi et kick mange av oss bare har hørt og lest om. Gled deg til å møte Cecilie Skog, en av Norges fremste kvinnelige eventyrere. Hun ble tidlig hektet på høye, vakre og utfordrende fjell. I løpet av sitt snart 41-årige liv har hun besteget de høyeste toppene i verdens sju kontinenter, og nådd Nordpolen, Sydpolen og Mount Everest. Klatring og ekstremsport er en mannsdominert verden som krever en enorm styrke både fysisk og mentalt. I ekstreme situasjoner lærer du også å sette pris på det som virkelig betyr noe. Dette er grunn god nok til å tørre å utfordre dine egne grenser. La deg rive med i en spennende og visuell reise!

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.