Christine Hope

Christine Hope

 

Med sin ville humor, sine treffende kommentarer og sitt skråblikk på folk i farta, er Christine Hope klar til å tilbringe en hel dag sammen med deg! Hun ble kjent gjennom TV2-serien Frittgående Hope for en del år tilbake, og som den sjalu venninna til Herborg Kråkervik i sceneshowet Herborg & Hope. Hun har siden den gang spilt i en rekke teater- og sceneoppsettinger, blant annet i Verdens beste SFO på NRK Super. Hennes siste sceneshow Christine Hope ...roer seg kraftig ned fikk strålende kritikker. Christine er en humorens mester; ansiktsmimikk og kroppsbevegelser i skjønn harmoni med stemmens instrument. Gled deg til å møte en fantastisk konferansier full av humor og konkrete bevis på at en positiv innstilling til livet gjør hverdagen bedre!


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.