David Lindberg

David Lindberg

 

David Lindberg er utdannet Chartered Accountant fra Australia hvor han også gjennomførte sine universitetsstudier med en Bachelor i finans og ledelse fra Murdoch University. Han har også en master i revisjon og regnskap fra University of Norte Dame.

David har lang erfaring fra revisjon, management consulting og økonomistyring både i Australia og Norge, og har de siste to årene jobbet som direktør finans og business controlling i Bertel O. Steen.

Bilbransjen er i stor endring, og David brenner spesielt for at controllere skal utvikle sin rolle og kompetanse som strategisk partner i denne type omstillinger. Hans mål i arbeidshverdagen er å bidra til å realisere nye, lønnsomme muligheter, som stadig stiller spørsmål ved status quo og som aktivt bruker tilgjengelig data til å drive beslutningsprosesser.

David er en erfaren og engasjert foredragsholder som vil gi et spennende perspektiv på økonomistyring i store omstillinger på Controllerdagene 2020.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.